top of page

Relatietherapie praktijk Corien Boers

Black Ink Drops

Als je elkaar en jezelf  weer wil leren              liefhebben                   

Verandering  is  absoluut mogelijk

glitters

Welkom op mijn site! Wat goed dat je je  aan het oriënteren bent naar ondersteuning voor jezelf, of voor jullie relatie. Ik weet dat dit meestal niet een makkelijke stap is. Van harte hoop ik dat je, ook bij enige twijfel, toch de stap gaat zetten om ondersteuning te vragen. Herken je misschien het volgende? Jullie raken steeds weer verzeild in een patroon waarin jullie elkaar kwijtraken en waar de frustratie meer en meer oploopt. Je snapt maar niet waarom je partner zo reageert en jou maar niet begrijpt. Jullie houden van elkaar, maar waarom loopt het zo stroef allemaal? Voorheen liep het allemaal zoveel normaler.... Herkenbaar?

Ik ga met jullie aan de slag waardoor je meer verbinding met jezelf, en met elkaar gaat ontwikkelen. Ik geef inzicht in hoe het patroon er tussen jullie uitziet. En help jullie in het opdoen van nieuwe, positieve, ervaringen. Hierdoor gaat het jullie lukken beter met elkaar in gesprek te gaan en komt de sprankel en intimiteit terug. Mocht je het nog niet helemaal zeker weten of je de daadwerkelijke stap wil zetten? Neem dan contact met me op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen, waarin we niet alleen kennismaken met elkaar maar jullie ook kunnen ervaren of jullie de klik met mij ervaren. 

Foto ik website.jpeg
2022-03-20_edited.png

Alle vormen van relaties zijn welkom bij mij;  polyamoureuze-, roze en hetero relaties. Relaties die lijden onder geweldadige momenten, of wanneer er sprake is van trauma.

Ook als je een interseksueel persoon bent, bi-seksueel-, genderneutraal-, transgender- of non-binair persoon.

Kortom; Iedereen is welkom, hoe je je ook identificeert, of (nog) niet. 

Heb je twijfel, of heeft je partner twijfel om de stap te zetten? Klik hier voor enkele tips!

Sessions are also possible in English

Black Ink Drops
Paar gaan op een wandeling

Als je je partner mist, het 'ons' mist en je wil graag weer dat  jullie intimiteit terug komt en ook dat het jullie lukt om meer als team samen te zijn, lees dan hier verder...

Black Ink Drops
Reaching%2520Out%2520to%2520the%2520Sun_
2022-03-20_edited.png

Meer dan 750 stellen gingen je voor...

Vanaf 2015 heb ik mijn eigen praktijk, meer dan 10 jaar begeleid ik gezinnen, ouders en (echt) paren. Meer dan 25 jaar heb ik  groeps- en individuele therapie gegeven.

3bd00b198a4acdcdd6de880c3bbc917ddmVyZHJpZXQuanBn.jpg_500x500.jpg
bottom of page